014 21 16 88 - 014 21 11 44

Op GO! campus De Vesten Herentals vinden we het al belangrijk om in het belang van de leerling SAMEN zijn of haar schoolloopbaan te begeleiden en te ondersteunen, zo veel mogelijk op maat van de leerling zelf. We houden rekening met jouw unieke persoonlijkheid, talenten en ambities. Wat je moet leren is voor alle scholen gelijk. Hoe je moet leren, daar draait het om! SAMEN maken we er een SUCCES van!

LEES MEER

Kom je graag kennismaken met onze school of heb je al gekozen en wil je komen inschrijven? Om jullie in deze stap te begeleiden nodigen we ouders en leerlingen uit om kennis te maken met onze school. De keuze voor een middelbare school is een belangrijke, want uw kind moet zich er zes jaar lang thuis voelen. Op schooldagen bent u na afspraak welkom.

LEES MEER

ALS SCHOOL WILLEN WE SAMEN JOUW ZOON OF DOCHTER VOORBEREIDEN OP EEN SUCCESVOLLE TOEKOMST!

CAMPUS DE VESTEN – SAMEN leren voor een SUCCESvolle toekomst!

Onze school heeft een belangrijke taak om onze leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen om de onderwijsdoelen, die in de leerplannen vervat zitten, te bereiken. Hiervoor nemen we een aantal maatregelen op schoolniveau, groep of klasniveau en op individueel vlak. Het belang van de leerling staat centraal, ouders en leerkrachten zijn de prioritaire partners.
Waar nodig betrekken we het CLB of andere experten. We werken rond de verschillende aspecten van leerlingbegeleiding om zo SAMEN onze leerlingen te brengen naar het beste van zichzelf en een mooie toekomst. 

LEES MEER

Adres

Augustijnenlaan 32
2200 Herentals

Contact

Telefoon: 014 21 11 44
directie@campusdevesten.be