014 21 16 88 - 014 21 11 44
Iedereen is andersMeer keuzeVisieAanbodContactgegevens

Iedereen is anders

GO! campus De Vesten Herentals kiest voor onderwijs dat rekening houdt met jouw unieke persoonlijkheid, talenten en ambities. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? En vooral: hoe geraak jij zo ver mogelijk? Hoe haal je alles eruit wat in je zit? Hoe leer jij het beste? Wat je moet leren is in elke school in Vlaanderen immers hetzelfde. Hoe je moet leren, daar draait het om! Ontdek waar je goed in bent én ervaar hoe motiverend leren kan zijn. Dubbel succes!

LEES MEER

Meer keuze

In het GO! secundair onderwijs De Vesten is er niet één manier van leren, maar meerdere. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor traditioneel onderwijs of Cognosco, geïnspireerd op methodeonderwijs. Je kunt je standaard vakkenpakket uitbreiden met extra vakken die je talent versterken, zoals STEM, Latijn, cultuureducatie, sport & gezondheid alsook wielrennen. Je kunt je studies een boost geven met extra huiswerkstudie-uren.

LEES MEER

Visie

Onze school heeft een belangrijke taak om onze leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen om de onderwijsdoelen, die in de leerplannen vervat zitten, te bereiken. SAMEN maken we er een SUCCES van!

LEES MEER

Aanbod

We bieden ASO, TSO en BSO richtingen aan vanaf de 1ste graad. Leerlingen kunnen de vakken eigen aan de richting aanvullen met talenten- en keuzemodules.

LEES MEER

Contactgegevens

Campus De Vesten
Augustijnenlaan 32
2200 Herentals
014 21 16 88

MEER INFORMATIE

ALS SCHOOL WILLEN WE SAMEN JOUW ZOON OF DOCHTER VOORBEREIDEN OP EEN SUCCESVOLLE TOEKOMST!

CAMPUS DE VESTEN – SAMEN leren voor een SUCCESvolle toekomst!

Onze school heeft een belangrijke taak om onze leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen om de onderwijsdoelen, die in de leerplannen vervat zitten, te bereiken. Hiervoor nemen we een aantal maatregelen op schoolniveau, groep of klasniveau en op individueel vlak. Het belang van de leerling staat centraal, ouders en leerkrachten zijn de prioritaire partners.
Waar nodig betrekken we het CLB of andere experten. We werken rond de verschillende aspecten van leerlingbegeleiding om zo SAMEN onze leerlingen te brengen naar het beste van zichzelf en een mooie toekomst. 

LEES MEER

Adres

Augustijnenlaan 32
2200 Herentals

Contact

Telefoon: 014 21 11 44
directie@campusdevesten.be