014 21 16 88 - 014 21 11 44

INFO & INSCHRIJVEN

Binnenkort zet jouw zoon of dochter een belangrijke en spannende stap, de stap naar het secundair onderwijs. Of jullie zoeken een nieuwe secundaire school voor jouw zoon of dochter?

Om jullie in deze stap te begeleiden nodigen we ouders en leerlingen uit om kennis te maken met onze school. De keuze voor een middelbare school is een belangrijke, want uw kind moet zich er zes jaar lang thuis voelen. Wij doen er alles aan de overstap naar onze school gemakkelijk en soepel te laten verlopen.

Tijdens onze infomomenten is er volop gelegenheid voor een rondleiding en om vragen te stellen of uw kind in te schrijven. Ook op schooldagen bent u na afspraak, welkom voor een kennismakingsgesprek, rondleiding of om uw kind bij ons te komen inschrijven. We maken graag tijd vrij om u voldoende te informeren en rond te leiden.

 

BELANGRIJK VOLZET 1ste jaar schooljaar 2019 - 2020: B-stroom. Alle nieuwe inschrijvingen of aanmeldingen komen op een reservelijst. 

BOEKENLIJSTEN 2019-2020

 

Contactpersoon en afspraak maken: coördinator 1ste graad Hilde Vanden Brande - 014 21 11 57 - hilde.vandenbrande@campusdevesten.be

Contactpersoon en afspraak maken: coördinator  2de en 3de graad Wim Houtmeyers - 014/86 16 33 - wim.houtmeyers@campusdevesten.be

INFOAVOND 10 03 2020                                                                                                                                                      starten in de 1ste graad & starten in de 2de en 3de graad

Tijdens de infoavond  dompelen we ouders en leerlingen onder in de verschillende modules/keuzes, visie en sfeer op onze school. Er volgt ook een uiteenzetting over de praktische organisatie en werking van de school,  alles in een gezellig kader met drankje en hapjes.

INFO- EN DOEMOMENT COGNOSCO

Is uw kind geïnteresseerd in Cognosco? Hij of zij kan het uitproberen tijdens het doe-moment. Aansluitend is er een infomoment voor ouders. Belangrijk is dat er binnen GO! Herentals een beperkt aantal Cognosco plaatsen zijn in het eerste leerjaar.

Meer informatie over COGNOSCO: klik hier.

Contactpersoon en inschrijven: coördinator 1ste graad  Hilde Vanden Brande - 014 21 11 57 - hilde.vandenbrande@campusdevesten.be​

OPENCAMPUSDAG 10 05 2020

Op zondag 05 mei 2019 kan u samen met uw kind de school in werking bezoeken. De leerlingen van ons eerste jaar begeleiden alle ouders en toekomstige leerlingen doorheen de school. Uw kind kan deelnemen aan actieve workshops, alle leerkrachten van onze school zijn aanwezig en staan ter beschikking voor alle vragen. Ook staat het inschrijvingsteam paraat om uw kind in te schrijven.

DOE-DAG 10 03 2020

Kom een dagje proeven op school!

Tijdens de DOE-DAG (9.45 u. - 14.45 u.) dompelen we leerlingen van het 6de en 5de leerjaar onder in de verschillende modules/keuzes. Ze proeven van de sfeer op onze school en maken kennis met verschillende leerkrachten. We nodigen alle basisscholen uit om deel te nemen met de klas. Leerlingen 5de of 6de leerjaar kunnen ook individueel inschrijven om deel te nemen. Vanaf 19.00 u. organiseren we een infoavond voor de ouders van de leerlingen die aan de DOE-DAG deelnemen. Tijdens de infoavond  dompelen we de ouders onder in de verschillende modules/keuzes, visie en sfeer op onze school. Er volgt ook een uiteenzetting over de praktische organisatie en werking van de school. Sfeerbeelden van de Doe-dag worden die avond ook getoond,  alles in een gezellig kader met drankje en hapjes.

INSCHRIJVEN EN INFO

Inschrijven kan elke schooldag tot 16.00 uur